Sæby apotek i nyt kædesamarbejde fra nytår

Sæby apotek i nyt kædesamarbejde fra nytår

31. december 2013 - kl. 0:07 - af

Den 1. januar bliver Sæby apotek medlem af kæden ”Apotekeren”. Det gør vi fordi vores gamle kæde ”dit Apotek” og kæden ”Apotekeren” har valgt at slå sig sammen og skabe Danmarks største apotekskæde.

En ny kæde betyder også nye tiltag. Hidtil har apoteket udsendt et katalog hver måned med gode råd og tilbud. Dette katalog udkommer ikke længere, men de gode råd og tilbud fortsætter på vores nye hjemmeside: www.saebyapotek.dk og annoncer i lokalpressen. Hver måned vil der være tilbud med 20 % rabat på nogle af apotekets populære varer. Et andet nyt tiltag er at vi i fremtiden langt oftere vil bede vores kunder om deres ærlige mening, i første omgang til februar. Vi håber meget at vores kunder vil hjælpe os med at svare på et spørgeskema så vi får mulighed for både selv at blive bedre, men også dele vores erfaringer med vores kolleger i resten af landet.

En apotekskæde er en lidt særlig størrelse. Alle apoteker er ejet af en farmaceut, og har for så vidt ikke noget med hinanden at gøre. Apotekskæder er kun indkøbssamarbejder, der fokuserer på at skaffe gode priser på alle de varer på apoteket hvor prisen ikke er fast. Der er for eksempel ikke bytteservice mellem kædens apoteker, og et apotek kan ikke se hvad et andet apotek har solgt. En kæde kan heller ikke diktere hvordan en apoteker skal forholde sig i forskellige situationer. Det er vigtigt at understrege at apotekskæder ikke har udenlandske ejere der skal have et overskud.

Vi glæder os meget til at byde vores kunder velkommen på apoteket i det nye år, til de samme ansigter I kender – men med lidt andre tiltag end vi tidligere har haft

Godt nytår!

Sæby Apotek

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby apotek i nyt kædesamarbejde fra nytår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger