Aftenen med de mange nytårsforsæt…

Aftenen med de mange nytårsforsæt…

31. december 2013 - kl. 16:56 - af

Når aftenen falder på og klokken nærmer sig de 24, er det ofte de mange løfter og væddemål kommer på nytårsbordet. Nogen vil sikkert sige, sådan er det når alkohol kommer indenbords, men nogle steder i Sæby bliver det ganske vist anderledes i 2014, for 11. januar starter Sæby på vægten, og her er der ikke tale om snak i beruset tilstand eller lignende, næ nej, denne sidste dag i december er aktivitetskalenderen kommet på plads på hjemmesiden, og ikke mindre end 29 hold af 5 personer har nu lovet hinanden, at den skal have en skalle fra 11. januar og bestemt ikke uden grund, for ud over forhåbentlig et stort vægttab ja så lurer der ikke mindre end 10.000 danske kroner til vinderne, når ”Sæby på Vægten” slutter 8 uger efter start. Herudover skal nævnes de mange præmier, der er på spil undervejs til bl.a. ugens højdespringer.

Så sidder du nu og tænker, det er da lige mig, men hvor finder jeg 4 andre deltagere, ja så fortvivl ej for både hos LOOP, BeneFiT og Sæby Svømmebad, kan dem, der savner holdkammerater melde sig, så vil de blive sat sammen med andre med ønsket om at tabe sig og deltage i denne lidt anderledes konkurrence.

Se hele aktivitetskalenderen her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenen med de mange nytårsforsæt...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER