Pas på – der er stadig glat der ude

Pas på – der er stadig glat der ude

30. december 2013 - kl. 15:36 - af

Mandag morgen gav mange mindre færdselsuheld på de glatte veje i Nordjylland. Blandt andet ved Østervrå og ved Sæby hvor en bil rullede rundt i en soloulykke på Østkystvejen syd for Sæby, og chaufføren efterfølgende måtte køres på hospitalet.

En patruljevogn måtte også en tur i et buskads pga. det glatte føre, det endte med nogle buler. Patruljevogne var på vej til et indbrud i Spar Nord i Sæby, hvilket viste sig at være et fejlopkald. Ingen betjente kom noget til ved uheldet.

Vagtchefen hos Nordjyllands Politi oplyser, at der saltes, men advarer fortsat mod glatte veje på udsatte steder især i Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på – der er stadig glat der ude' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER