Hvordan gik årets julehandel i Sæby?

Hvordan gik årets julehandel i Sæby?

28. december 2013 - kl. 13:16 - af

Det har vi prøvet at tage pulsen på, og har kontaktet forskellige forretninger i byen for at få deres mening om, hvordan årets julehandel er gået i deres forretning. Har der været flere eller færre kunder, hvordan ser det ud i forhold til sidste år, både med hensyn til kunder og omsætning, hvad med byttehandlen her efter jul, og er de selv tilfreds?

Der var ikke de helt store udsving. Alle melder om en OK julehandel, men havde selvfølgelig gerne set en større omsætning. Hos nogle få stykker havde kundemængden været større end sidste år, men salget nogenlunde det samme. Andre kunne fortælle, at de nogen dage havde haft meget travlt, mens de andre dage sagde til sig selv – Hvor er folk henne?

Nu er juleræset så overstået, men hvor meget kommer retur? Her var svaret positiv fra alle. Vi er kun lige efter jul, og mange er endnu ikke nået hjem fra juleferie, men der er ikke det store bytteræs, nogle forretninger har endda fortalt, at folk kommer for at bytte en ting, og ender med at gå hjem med flere varer, så der har altså været et mersalg flere steder.

Sluttelig har vi talt med Formanden for Sæby Handelsstandsforeningen, Hans Ole Kalhøj, som fortæller:

”Her i slutfasen på julehandlen 2013 kan jeg – efter en snak rundt om i Sæbys butikker – melde om en ganske fin og fornuftig julehandel. Efter et lidt trægt efterår har folk alligevel haft pungen op af lommerne og ikke mindst, føler jeg, også handlet lokalt i år. Enkelte butikker i Sæby melder om en ganske fin julehandel, de fleste melder, at den er på niveau med sidste års handel, og enkelte er glade og melder endda om en lille fremgang i forhold til andre år.

Så alt i alt er Sæby ganske godt tilfreds med handlen 2013”, slutter Hans Ole Kalhøj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvordan gik årets julehandel i Sæby? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER