2013 var året der bød på lidt af hvert

2013 var året der bød på lidt af hvert

28. december 2013 - kl. 0:02 - af

En skobutik “TOPS” måtte lukke og en kending kom til “Zjoos” og Brynje blev overtaget af NBE Production A/S.

“Blå kors” kom i nye lokaler i det gamle Rema 1000, og Farvebøtten satte farver på den gamle Center Bager.

Sæbys første rådhus kom helt i vinkel og “Borgerservice” flyttede over til “Bøger service” på biblioteket.

Sundhedshuset fik første spadestik, mens man i den nye “Hundeskov” skal bruge pose.

Landmand “Møller” fik eftersidning af skolelærerinde “Hansen”. Har man sagt A, må man også aktivt sige BC når “Din hjemmepleje” ikke er din mere, og en “Dansk Bank” betød nødvendigvis ikke en lokal bank, og flyttede til Frederikshavn. I Den gamle Købmandsgård blev det besluttet at give det nyt liv i 2014, og det endda af en rigtig købmand.

Den nye genbrugsplads ville få masser af skrald senere på året. Rygtet om “JEM OG FIX” er stadig uvis, men en ung mand fra Sæby knækkede en elmast med sin bil. Var det ikke en Audi, der væltede træer og stakitter på Frederikshavnsvej, og var det ikke intetkøn- stormen “Svend-Bodil”, der hærgede Sæby, og som oversvømmede bredderne langs hele åen og ødelagde Sæby strand. “JC Fiskegrej” overværede fra sin nye butik, hvordan vandet gik over sine bredder. Sæby værft bukkede under for gravemaskiner og Fiskehuset blev genopbygget. TV2 sendte LIVE hele 2 gange både fra ”Danmarks bedste Livret” og fra Paradisjorden til Tour de France. Med god VÆKST OG VILJE fik “Oste Fruen” prisen”.

En bager kravlede i ly tilbage i sine vante lokaler på Gl. Aalborgvej, imens blæste en ny bager op med “Midgaards brød”.

På “Dansk Folkeferie” taler man nu “DANLAND`sk”, men det taler man ikke på Sæby Postkontor, da det nu er lukket, og nu ligger i “Super Brugsen” efter den store ombygning.

Sæbygaard spejderne fik et SUPER salg af juletræer på Sæby TORV, på trods af juletræet på strygejernet stod lidt skævt.

Kan du huske spændende ting fra året der gik eller har du nogle sjove og anderledes billeder fra en episode i årets løb, så send dem til SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2013 var året der bød på lidt af hvert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER