Hotelophold i og omkring jul er blevet populære

Hotelophold i og omkring jul er blevet populære

26. december 2013 - kl. 13:42 - af

Også i Sæby mærkes den øgede interesse for at blive vartet op i julen. Brian Fabricius fra Hotel Viking fortæller til SaebyAvis.dk, at de også i år har haft en hel del julegæster. Typisk ankommer gæsterne den 23. december og bliver så helt frem til den 27., hvor de så takker af for denne gang.

Gæsterne får traditionel julemad den 24. december, med and og flæskesteg, som traditionen foreskriver. Og selvfølgelig skal de ikke snydes for julefrokost 1. juledag, med sild og snaps. så det er ikke så meget anderledes end i de små hjem, dog bruger gæsterne også juledagen til at forkæle sig selv med wellness og spa, ligesom lange gåture i og omkring Sæby er meget brugt.

Mange tænker måske nu, hvad gør de så selv med juleaften, gaver osv. Men alt det er der også tænkt på. De mødes allerede et par dage før jul og fejre så dagen lidt på forhånd, for på den måde er familien samlet som alle andre, og de kan så efterfølgende koncentrere sig om i fællesskab at servicere gæsterne i højtiden, samtidig med at de er sammen. “Vi bliver som en stor familie med gæsterne til jul”, slutter Brian Fabricius.

Næste opgave for hotellet bliver til Nytår, hvor det også de seneste år er blevet mere og mere populært at betale sig fra en uforglemmelig aften i andres selskab.

Hotel Viking vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hotelophold i og omkring jul er blevet populære' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER