Julefreden blev spoleret, da der udbrød brand

Julefreden blev spoleret, da der udbrød brand

23. december 2013 - kl. 19:36 - af

En elektrisk kortslutning i en kompressor, var med stor sandsynlighed årsagen til en brand på Otto Banners Vej her ved spisetid lille juleaften.

Alarmen gik klokken 17.34, da en nabo havde opdaget flammerne, der stod flere meter op fra garagens tag. Beboerne i huset havde godt nok undret sig over at lyset blinkede indenfor, men tænkte i første omgang at det ikke var noget. Det fandt de jo så ud af, at det var, da en nabo bankede febrilsk på bagdøren og råbte: ”det brænder”, herefter kom endnu en nabo løbende til, han havde en pulverslukker med og kunne med den og en brandslange fra den anden nabo holde ilden i skak, til Falck nåede frem med assistance.

Heldigvis er det kun garagen og indholdet i den, der har taget skade, og der var på intet tidspunkt fare for beboerne i huset.

Manden i huset fortæller til SaebyAvis, at han lørdag havde lappet cykel og haft en kompressoren kørende, så det kunne være den, der var årsagen, hvilket var sandsynligt i forhold til flammernes færden. ”Jeg hørte godt søndag, at den stod og kørte derude, men kom fra at få den slukket, så måske er den blevet overophedet”.

Familien kunne trygt vende tilbage til huset efter brandfolk og indsatsleder havde gennemgået det hele for en sikkerheds skyld.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julefreden blev spoleret, da der udbrød brand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER