Nuttede rensdyrbørn på besøg i Sæby

Nuttede rensdyrbørn på besøg i Sæby

21. december 2013 - kl. 13:40 - af

Denne lørdag kunne børn og barnlige sjæle, udover at købe julegaver, komme i rigtig julestemning i Sæby, da to nisser og julemandens rensdyr aflagde byen en visit.

Nogle forældre synes de var lidt små, men rigtig nuttede, andre synes det var helt perfekt, for som de sagde: “børnene skal jo ikke skræmmes væk”. Det kan i den forbindelse nævnes, at der var tale om rensdyr børn på kun 6 mdr., så jov! de var små og bestemt rigtig søde, synes de børn, der stillede op til forældrenes fotografering.

Rensdyrenes besøg var endnu en af Handelsstandsforeningens december aktiviteter for at frembringe den rette julestemning, så nu mangler kun den sidste trækning i julespillet samt udtrækningen af hovedgevinsten, så kan det godt blive jul i Sæby.

Butikkerne er åbne i dag lørdag, søndag og mandag fra kl. 9.30 -18.00 alle dagene…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nuttede rensdyrbørn på besøg i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER