Jazz og mad på Lanternen i Sæby på lørdag

Arkivfoto: Kenneth Rödin, SaebyAvis.dk

Jazz og mad på Lanternen i Sæby på lørdag

20. december 2013 - kl. 0:54 - af

Lørdag den 21. december kl. 11-14 spiller Burholt og Co. igen op til julejazz på Lanternen. Denne gang er det dog ikke udendørs, så man er sikker på godt vejr, og lige så god en stemning, som ved sommerens jazzmusik i gården.

Michael fra Lanternen fortæller: ”Det er blevet en fast tradition med Burholt og Co. på Lanternen den sidste lørdag inden jul, og denne gang er det 4. år i træk, der bliver spillet jazz, når det er bedst, og mon ikke der kunne komme til at snige sig lidt julehygge ind også”.

Kl. 13 byder Michael på en bid brød til de gæster, som er på Lanternen, så der er lagt op til rigtig julehygge med god musik og underholdning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jazz og mad på Lanternen i Sæby på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER