Den gamle Amtsgård i Sæby bliver shinet op

Den gamle Amtsgård i Sæby bliver shinet op

20. december 2013 - kl. 10:53 - af

Mange har sikkert lagt mærke til stor aktivitet omkring Den gamle Amtsgård på hjørnet af Boelsmindevej og Langtvedvej.

Bygningerne er en del af Frederikshavn Kommunes ejendomme, og udenoms arealerne har i lang tid set meget nedslidte ud. Det har kommunen nu valgt at råde bod på, ved en form for selvbetaling, da kommunen jo ikke ellers har råd til den slags ”frås”.

Det gamle plankeværk omkring bygningerne er fjernet og en del træer er blevet fældet, og træet fra plankeværket og en del af de fældede træer vil blive til flis og solgt, således at det kan betale for forskønnelsen. Resten af de fældede træer skal bruges til et nyt flot plankeværk.

I øjeblikket er nogle lokaler i bygningerne lejet ud til en tømrer, og nogle folk som er i gang med at bygge bådbroer, men ellers er der p.t. ingen planer med bygningerne.

Så alt i alt en forskønnelse til glæde og gavn for naboer og turister på vej til Nellemanns Have.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den gamle Amtsgård i Sæby bliver shinet op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER