Korsang i Sæby kirke på søndag…

Korsang i Sæby kirke på søndag…

17. december 2013 - kl. 10:44 - af

Stormen d. 5. december medførte desværre, at koncerten i Sæby kirke med Nordjysk Pigekor blev aflyst. Men søndag, d. 22. december kl. 10.00 vil der lyde korsang i Sæby kirke, og denne gang ser vejret ikke ud til at kunne lægge hindringer i vejen.

Ved arrangementet De 9 Læsninger vil Sæby Kirkekor, der består af ca. 10 unge kvinder, synge julemusik, vekslende med læsninger fra Bibelen, der fortæller julens historie, helt tilbage til profetierne om Messias´ komme i Det gamle Testamente. Læsningerne fortæller videre om Jesu fødsel i Betlehem, både som Lukas fortæller det, og som evangelisten Johannes digter om fødslen i prologen til Johannesevangeliet.

Ind imellem læsningerne og korsatserne vil der blive sunget fællessalmer, der består af udvalgte vers, der knytter sig til læsningerne. Musikgudstjenesten De 9 Læsninger træder i stedet for den normale højmesse 4. søndag i advent og er for mange en uundværlig del af forberedelserne til julen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Korsang i Sæby kirke på søndag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER