Betina skal med til DM for ernæringsassistenter

Betina skal med til DM for ernæringsassistenter

17. december 2013 - kl. 0:03 - af

Ernæringsassistentelev Betina Berg deltager i Skills Danmark (DM for håndværkere) i Aalborg til januar.

Betina Berg er i lære som ernæringsassistent på Vrå Højskole, hvor hun dagligt er med til at sørge for sund og rigeligt kost til ca. 80 til 100 personer morgen, middag og aften. I disse dage er hun til svendeprøve og efter det skal hun til at træne til Skills Danmark, hvor hun er den ene af to deltagere fra Region Nord. Konkurrencen, som løber over tre dage, er allerede startet, da Betina inden d. 15. december skulle indsende opskrifter, indkøbsseddel og planlægning.

”Det var rigtig dejligt at få overstået svendeprøven! Nu kan jeg koncentrere mig om Skills Danmark, som nok kommer til at fylde mere og mere, jo nærmere vi kommer konkurrencen d. 23. til 25. januar i Gigantium i Aalborg. Så snart jeg havde indsendt mine opskrifter, gik jeg i gang med at træne hjemme og på arbejde. Kolleger og chef har været rigtig søde og opmuntret mig til både svendeprøve og Skills forberedelserne. Og det er OK, at jeg kommer til at bruge lidt af min arbejdstid på at træne”.

Betina har allerede været på ’træningslejr’ hos Unilever i København, hvor alle ernæringsassistenter, der skal deltage i Skills Danmark, var samlet i to dage.

Skills Danmark-konkurrencen for ernæringsassistenterne løber over tre dage, hvor sidste dag er finalen med de fem bedste. Første dag skal der laves en sund fiskeret, dag to en ret for unge mennesker med tygge- eller synkeproblemer. På finaledagen skal der laves en stående buffet.

Betina er 22 år, og er ved at flytte til Østervrå, hvor hun skal bo med sin kæreste og hans dreng på 2 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Betina skal med til DM for ernæringsassistenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER