Fin interesse for Juleaften i Sæby…

Fin interesse for Juleaften i Sæby…

16. december 2013 - kl. 0:03 - af

Det går fint med tilmeldingerne til arrangementet Juleaften i Sæby.

Foreningen Juleaften i Sæby har i lighed med sidste år også i år oplevet, at der er interesse for arrangementet, som tegner til at få god tilslutning til en fælles fejring af den 24. december. – Vi har i øjeblikket modtaget tilmelding fra godt en snes deltagere, fortæller tovholder Henning Kristensen, og det er præcis, som ved sidste års arrangement, der havde ca. 60 deltagere. På nuværende tidspunkt en tredjedel af de tilmeldte gengangere fra sidste år, og de øvrige altså helt nye ansigter.

Gode sponsorer
Juleaften i Sæby har et budget på ca. 30.000 kr., som betyder, at deltagelse i aftenens arrangement er helt gratis. Der venter deltagerne en aften med traditioner, både når det gælder serveringen og aftenens forløb i øvrigt.

Det økonomiske grundlag for julefesten skal ses på baggrund af de trofaste sponsorer, som også i år har bidraget med de nødvendige midler. Sponsorerne er: Roblon Fonden, Kalhøj, Sæby, Jyske Ås, Spar Nord, Nordjyske Bank, Sparekassen Vendsyssel og Danske Bank. Dertil kommer at entreprenør Ousen har lovet, at i tilfælde af snevejr vil de sørge for at veje og fortove ind til Sæby Fritidscenter er åbne, så gæsterne kan komme frem.

– Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med til at fejre Juleaften, lyder opfordringen fra Henning Kristensen, der lover en hyggelig aften i godt selskab.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fin interesse for Juleaften i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER