Åbent hus med gløgg, klejner og bogudsalg

Åbent hus med gløgg, klejner og bogudsalg

15. december 2013 - kl. 0:40 - af

I december er der bogudsalg på Museet i Sæby. I den anledning er der åbent hus, hvor museet er vært ved et glas gløgg, og bøger til en historisk julepris.

Mangler du en god julegaveidé, måske en pakke til mandelgaven eller bare god underholdning til de mørke vinterdage, så kan du måske finde en god bog på museet i Sæby, hvor der er bogudsalg i resten af december måned, med historisk gode priser. Der er tale om flere titler både af nyere udgivelser, og gamle fundet frem af magasinerne. Emnerne er historie, særligt naturligvis områdets lokalhistorie, men varierer bredt over mange forskellige temaer, så der skulle være noget for enhver smag.

Bogudsalget er allerede startet, men markeres særligt tirsdag eftermiddag d. 17. december, hvor der er åbent hus og museet udskænker Gløgg, Klejner og Julestemning. Vi vil gerne bruge dagen på at sige tak til samarbejdspartnere og venner af museet gennem årets løb. Men alle er meget velkomne til komme ind og være med til en hyggelig dag på det stemningsfulde julepyntede museum i Sæby.

Udover bogudsalg er der også et fint udvalg af gammeldagsinspireret julepynt, og fri entré til museet, der i øvrigt, som udsalget gælder hele julemåneden. Det er ikke kun i Sæby, men på alle Nordjyllands Kystmuseums afdelinger, der er fri entré i december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus med gløgg, klejner og bogudsalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger