Julestue for børn arrangeret af Rotary i Sæby

Julestue for børn arrangeret af Rotary i Sæby

14. december 2013 - kl. 0:05 - af

Sæby Rotary Klub er kommet med en ide om at arrangere julestue for børn den sidste søndag før jul. En ide der opstod hos et af medlemmerne, som efter en aften i Rotary klubben kom på ideen, hvorfor ikke som klub skabe noget, som de handlende i Sæby by kan bruge.

Fra ide til handling var der ikke langt, og chefen for Handelsstandsforeningen Hans Ole Kalhøj udtalte straks: ”Dette er en rigtig god ide, og det vil forhåbentlig være til fordel for os som handelsstandsforening. Vi vil jo kunne sige til vores kunder, kom ind til byen, vi er med til at gøre en forskel. I kan som kunder få passet Jeres børn, medens I handler i Sæby”.

Jytte Pedersen, som formand for projektudvalget i Sæby Rotary Klub, var med til at finde de helt rigtige lokaler, nemlig DEN GAMLE KØBMANDSGÅRD. Der er indgået aftale om, at Sæby Rotary Klub kan bruge de lokaler som tidligere var først købmandsforretning, og senest var lokalerne, som Danske Bank brugte.

Der vil hele dagen den 22. december 2013 være rig mulighed for, at børn og unge sjæle kan få en god oplevelse i Sæby by. Jytte Pedersen udtaler: ”Der vil bl.a. være mulighed for at få æbleskiver, lave en lille julegave til mor eller far, få et spil Yatzy, bage pebernødder, pynte juletræ, klippe hjerter og meget mere”. Jytte Pedersen siger desuden, at det vil være rigtig dejligt, hvis der kommer 100 børn, men det vil være endnu bedre, hvis dem der kommer får en god oplevelse.

Handelsstandsformanden Hans Ole Kalhøj jubler og siger: ”Nu er der igen nogen, som gør en lille smule ekstra for Sæby, og jeg håber, I som kunder, vil være med til at bakke op om det gode initiativ, som Sæby Rotary Klub vil stå for. Så mød op, for jeg tror også at julemanden vil finde vej helt ned i Vestergade, og han vil selvfølgelig komme, og se om han kan være med til at gøre dagen den 22. december til en helt uforglemmelig dag for Sæby og borgerne i byen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestue for børn arrangeret af Rotary i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER