Julebåden ankommer til Sæby på søndag

Julebåden ankommer til Sæby på søndag

14. december 2013 - kl. 10:08 - af

Julebåden ankommer i morgen søndag kl. 12.00 til Sæby Havn med julemanden ombord. Her underholder han og deler traditionen tro slik ud til de forhåbentlig mange børn, der står på kajen og venter. Med sit følger går han med musik fra havnen, gennem byen til Sæby Torv, hvor han finder plads i sit hus.

Alle butikkerne holder åbent fra kl. 11-15 og nisseorkesteret vil spille rundt om ved byens butikker kl. 13.00 og kl. 14.15.

Dermed kommer julehygge barometeret denne søndag igen op på 100 % og hele byen summer forhåbentlig af liv og julemusik helt til kl. 15, hvor butikkerne lukker for endnu en søndag med juleåbent.

Nu er der, som de fleste nok har opdaget kun godt en uge til jul, og butikkerne har derfor fra nu af og de næste otte dage åbnet hver dag til kl. 18 også lørdag og søndag, og mandag den 23. december er jo absolut sidste chance for at købe den julegave, du lige har glemt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebåden ankommer til Sæby på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER