Flotte resultater til graduering ved Sæby Karate Klub

Flotte resultater til graduering ved Sæby Karate Klub

11. december 2013 - kl. 17:22 - af

Sæby Karate Klub har eksisteret i mere end 3 år, og har sammen med Sæby Judo Klub fået etableret en god samlet klub med plads til at prøve begge sportsgrene på et sted. Sæby Karate Klub afholdte graduering den 2. december, og det endte med flotte resultater. Winnie Motzfeldt Thomsen, der startede klubben, var meget spændt på denne graduering, fordi der var mulighed for at få den første karate elev med brunt bælte i klubben.

”Det er altid spændende med gradueringer, fordi det er karate elevernes test på, det de har lært i løbet af et halvt år, men det er meget specielt med en elev, som skal vise, at han er så dygtig til en brun bælte grad”, fortæller Winnie.

Følgende bestod deres graduering:

Naruemon Tietze, Katja Trolle Molbo Wadum, Frederikke Jessing, Ellen Jessing og Kirstine Jessing bestod 9. kuy, gul bælte. Maiken Munch Kristensen, Mathilde Bochdam og Nicolai Bochdam bestod 8. kuy, orange bælte. Selma Engen Mansoor, Emmeli Urth og Andrea Kramme bestod 7. kuy, grøn bælte. Jasmin Jepsen bestod 6. kuy, grøn bælte og Kasper Berg Kristiansen bestod 3. kuy, brun bælte. Winnie fortæller yderligere, at det er utrolig flot for alle, som prøver at gå op til gradueringen, fordi det er en test, hvor alle får lov til at vise, om de er et nyt bælte grad værd. Det er ikke det nemmeste at skulle stille sig op og vise de ting for en sensei, fordi eleverne ved, at det betyder bestået eller ikke bestået, og det er heller ikke alle, som består hver gang.

Sæby Karate Klub afsluttede sæsonen onsdag den 4. december med at udlevere de nye bælter og diplomer til de elever, som bestod gradueringen. Derefter var der lidt træning for alle med efterfølgende leg og julehygge med kage og saftevand. Den nye sæson starter mandag den 6. januar 2014 og nærmere oplysninger kan ses på hjemmesiden www.saeby-judo.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte resultater til graduering ved Sæby Karate Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER