Udfordringer for eleverne på Hørby Efterskole

Udfordringer for eleverne på Hørby Efterskole

7. december 2013 - kl. 11:29 - af

Normalt er vinter en tid, hvor indendørs sysler fylder meget. Sådan er det også på Hørby Efterskole, men alligevel er der på skolen også ved vintertide tradition for at tilbyde de elever, der vil det udendørs udfordringer ud i det kolde og ofte snedækkede landskab.

Udfordringerne her afsløres først for eleverne. De eneste de, som vælger udfordringen, ved er, at det bliver hårdt, koldt og anstrengende – og dejligt at komme hjem! Når det er mørkt og koldt, og man har gået time efter time, man har vabler på fødderne, og man ved faktisk ikke, hvornår man er færdig med at gå, hvornår man får lov til at spise eller sove, så mærker man sig selv!

Udover, at det er fysisk og psykisk hårdt, får man her testet sine samarbejdsevner, ligesom de sociale kompetencer kommer på prøve, når man selv er presset og oven i købet skal forholde sig til andre trætte turdeltagere.

En anden udfordring – dog indendørs – er, at eleverne også i løbet af december, og inden julefreden får lov at sænke sig, skal til skriftlige terminsprøver som afslutning på de faglige aktiviteter i første del af skoleåret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udfordringer for eleverne på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER