Sæby voksenkor synger julen ind…

Sæby voksenkor synger julen ind…

7. december 2013 - kl. 0:28 - af

Der er mange traditioner i forbindelse med julen – en af de nyere er Sæby voksenkors årligt tilbagevendende julekoncert i Sæby kulturhus, Manegen.

I år afholdes koncerten onsdag den 11. december, Kl. 19.00, og i lighed med forrige år, er der lavet et samarbejde med et andet af områdets kor, Ådalens sangkor, under ledelse af Knud Erik Thrane.

Som noget nyt vil der i år medvirke en solist ved koncerten, idet koret har lavet en aftale med Tina Siel, som skal synge med på et par af korenes numre, og sammen med korleder og pianist Knud Erik Thrane underholde med nogle af julens traditionsrige sange.

Koncerten vil blive afviklet i 2 afdelinger. I begge afdelinger vil Sæby voksenkor synge under ledelse af Søren Rasmussen, og Ådalens sangkor synge under ledelse af Knud Erik Thrane, og de 2 kor vil som et samlet kor også synge et par numre, bl.a. Betlehems stjerne og dejlig er jorden, begge i 4-stemmet udgave. Efter pausen vil Tina Siel underholde.

I pausen er der som sædvanligt kaffe, gløgg og æbleskiver.

Der er lagt op til en hyggelig aften, hvor korene håber på et godt fremmøde i de dejlige rammer Sæbys kultur-og foreningsliv har i Manegen.

Sæby voksenkor er en af de mange aktiviteter i ”LOF Frederikshavn”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby voksenkor synger julen ind...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER