Hæderstegn til medlem af Odd Fellow logen

Hæderstegn til medlem af Odd Fellow logen

7. december 2013 - kl. 0:01 - af

Kun få opnår at være medlem af den samme loge, organisation eller forening i 50 år.

Dette skete for Arne Løvendahl, medlem af Odd Fellow Broderloge no. 64 Julius Meyer, Frederikshavn.

Jubilæet blev højtideligholdt ved mødet onsdag den 13. november med tildeling af Odd Fellow ordenens 50 års hæderstegn.

Arne Løvendahl er trods det lange medlemskab stadig flittigt mødende og ligger et stort arbejde i logen.

Arne Løvendahl flyttede fra København og til Sæby, hvor han og konen Lene har boet i knap 20 år.

Trods mange gøremål med loge, bridge spil og andet, har Arne Løvendahl også involveret sig i lokal områdets ve og vel, blandt andet med at bevare Nellemanns Have, hvor han er en af de drivende kræfter.

Med på billedet fra jubilæumsaftenen, er også fire ny indviede medlemmer, hvilket er tegn på, at der er god tilgang til logen.

Dette skyldes måske den tale, der har været i den sidste tid om, at når man har nået en vis alder, ønsker mange at have et fast holdepunkt i livet. Hvilket man opnår ved medlemskab i en loge, det er de 50 år et godt bevis på.

På billedet kan man se 50 års jubilaren sidder i midten, flankeret af fra venstre, distriktsdeputeret storsire Flemming Lund sammen med følgende nyinviede medlemmer, Lars Løvendahl Mogstad, Allan Pedersen, Leif Strickertson, Børge Egebak samt længst til højre, overmester Agner Olesen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hæderstegn til medlem af Odd Fellow logen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER