Et Sæby islæt i TV-2’s julekalender

Et Sæby islæt i TV-2’s julekalender

6. december 2013 - kl. 14:50 - af

Den 5. 6. 13. 15. 17. og 20. december kan der ses masser af krystaller, mineraler og rav, der er udlånt af Ravsliberen i Algade i Sæby. Bl. a. kan man se et kæmpekrystal på 18 kg som Doris Kristensen står med på billedet.

Årets julekalender, der er en fortsættelse af seersuccesen fra 2011, ”Ludvig og Julemanden”.

Ludvig har dog taget en timeout i denne omgang, og i stedet får julemanden Nicolas, igen spillet af Lars Hjortshøj, samt Nicolas’ hårdt prøvede kone, spillet af Camilla Bendix, besøg af de kvikke tvillinger, Signe og Peter.

Skurken denne gang er den mørke og mystiske dr. Schwartz, spillet af Nicolaj Kopernikus, der er et spøgelse, som HADER julen. Så allerede fra start er linjerne trukket op, når både dr. Schwartz og den gode Nicolaj kæmper om først at finde frem til den sagnomspundne Lysets Sten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et Sæby islæt i TV-2’s julekalender ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER