Sæby ligner næsten sig selv torsdag aften

Sæby ligner næsten sig selv torsdag aften

5. december 2013 - kl. 23:37 - af

Efter en meget blæsende aften med kraftige vindstød, kan vi gøre status for den første del af Bodils hærgen på vore breddegrader og i vores by.

Ud over en af de flotte nye lyskæder, som efter stormen mangler lys, og et stort juletræ på strygejernet med lidt slagside, må man sige, at Sæby ligner sig selv torsdag aften lige før midnat. Heller ikke andre steder i byen ses umiddelbart nogle store skader, kun væltede skraldespande, hegn der skal rettes lidt og andre små flyvende objekter, så alt i alt kan alle sæbynitter vågne op til en hyggelig handelsby, der stadig dufter af jul.

Også Falcks biler holder trygt og varmt hjemme i garagerne, så det ser ud til, at der er rolige forhold – også på landet.

Allerede i weekenden stiger juletemperaturen yderligere, når der gennem byen, og ved byens butikker spilles julemusik af de lokale spillemænd. En tradition der er holdt ved, og som mange hvert år glæder sig til, ligesom julemanden, der naturligvis også har taget plads i sit hus på Torvet.

Husk det er også her stempelkortene skal afleveres, når de er fyldt, for at være med i næste trækning af gevinster, som foregår mandag formiddag og offentliggøres onsdag på SaebyAvis og i Sæby Folkeblad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby ligner næsten sig selv torsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER