Husk at rette forskudsopgørelsen for 2014

Husk at rette forskudsopgørelsen for 2014

3. december 2013 - kl. 14:49 - af

Alle danskere i arbejde får næste år et højere beskæftigelsesfradrag. Det er især enlige forsørgere, der kan glæde sig til et ekstra højt fradrag, som ellers først var planlagt til 2015, skriver Jyllands-Posten.

Nu gælder det allerede i 2014, men pengene udbetales kun til folk, der selv kan finde ud af at ændre deres forskudsopgørelse, for ellers får man først pengene i 2015.

Skatteministeriet har ikke planer om at lave nye forskudsopgørelser til alle lønmodtagere, så den højere indkomst udbetales automatisk. Det højere beskæftigelsesfradrag for 2014 vil derfor først falde om halvandet år – medmindre folk selv går ind på SKAT og retter deres skatteoplysningerne i løbet af næste år.

”Hvis en borger ikke ændrer sit forskud for 2014, vil skattelettelserne slå igennem på årsopgørelsen 2014, som borgerne først modtager i foråret 2015”, sådan lyder det i en skriftlig forklaringen fra Skatteministeriet.

Det er ifølge ministeriet normal praksis, at skatteyderne af praktiske årsager må vente med at få pengene til det efterfølgende skatteår, medmindre de selv er opmærksomme.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Husk at rette forskudsopgørelsen for 2014 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER