Julekoncert i Skæve Kirke med sangerinden Ida Lohmann

Julekoncert i Skæve Kirke med sangerinden Ida Lohmann

2. december 2013 - kl. 17:01 - af

Landets mange kirker inviterer til julekoncerter i december måned, og Skæve Kirke åbner dørene for en alsidig koncert den 5. december kl. 19.00. Det er sangeren Ida Lohmann fra Aalborg, som bl.a. er kendt for sin medvirken i sidste års udgave af Voice i TV2, Gospel Operators, Melodi Grand Prix og Aalborg Teater, der i år dominerer til julekoncerten. Hun vil både synge julesange og også andre smukke sange, der egner sig til lejligheden.

Kirkekoret synger sammen med Ida Lohmann
Kirkekoret fra Skæve og Hørby kirker deltager også under ledelse af Anne Hejslet og Anette Bilde Jacobsen. De vil synge sammen med Ida og også synge nogle numre alene med bandet. Sidste år sang koret sammen med Laura Kjærsgaard. Det blev en stor oplevelse for koret, men også publikum nød at høre de unge stemmer sammen med den erfarne sangerinde. Denne succes vil blive gentaget, men denne gang altså med Ida Lohmann som solist.

Giv dig selv en julegave på forskud
Skæve kirkes egen organist Niels Ole Sørensen har samlet bandet til denne koncert, som udover Ida Lohmann på sang, er Kim Bang på bas, Rune Thorhauge på trommer og så Niels Ole Sørensen på keyboard.

Menighedsrådet håber på, at mange har lyst til at få en forsmag på julestemning og opleve god musik i Skæve Kirke. Koncerten er gratis, så man kan betragte den, som en lidt tidlig julegave!

Tekst: ABJ

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert i Skæve Kirke med sangerinden Ida Lohmann ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER