Bubber samler ind til kræftsyge børn…

Bubber samler ind til kræftsyge børn…

2. december 2013 - kl. 7:04 - af

Den kendte TV-vært Bubber besøger Østervrå lørdag eftermiddag den 7. december med Ude og Hjemmes store juleindsamlingsshow. Det sker ved Butikscentret på Bredgade.
Bubber er Danmarks skøreste auktionarius, når han leder bortauktioneringen af forskellige spændende julegaver. Der er mulighed for at gøre et godt kup og hjælpe med at gøre hverdagen lettere for børn indlagt på landets kræftafdelinger. Sidste år samlede Bubber 250.000 kr. ind til de kræftsyge børn.

Minimum 15.000 kr.
Konferencier Henrik Rud står i spidsen for opvarmningen til juleindsamlingsshowet, der byder på en hyggelig julequiz med hurtige gaver fra showets sponsorer. Bubber indtager scenen med en sjov og underholdende juleauktion. Ude og Hjemme samt showets gavesponsorer, bl.a. lokale erhvervsdrivende fra Østervrå, leverer julegaver til en værdi af minimum 15.000 kroner, som publikum kan byde på. Så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel og støtte et godt formål. – Hver en krone, vi samler ind, går direkte til børnene. Jeg er garant for, at pengene gør mest muligt gavn hos børn, der har rigtig meget brug for en ekstra opmuntring,” siger Bubber.

Julemarked
Foran Butikscentret vil der også være stande med lokalt kunsthåndværk og hobbyfolk. Flere af de lokale erhvervsdrivende holder længe åbent denne dag med ekstra gode tilbud på juleindkøbene.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bubber samler ind til kræftsyge børn...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER