Peter Viskinde helt tæt på<br>…

Peter Viskinde helt tæt på

1. december 2013 - kl. 11:10 - af

Glæd dig til at opleve Peter Viskinde akustisk feat. Steffen van Norde – Tæt på sangene, når de i forbindelse med deres akustiske tour kommer til Østervrå.

En stor musikalsk oplevelse er på programmet i Østervrå Kulturhus til foråret, hvor der er planlagt akustisk koncert med Peter Viskinde og Steffen van Norde, der er medlem af Viskindes band.

I september udkom Viskindes nye plade ”All Dreams Are Real”, og den fik en rigtig god modtagelse. Iflg. anmelderne er stilen fortsat den kendte inspireret af ex. Dylan og Springsteen.

Fra den 31. januar til den 26. april er Peter Viskinde på akustisk tour med: Peter Viskinde akustisk feat. Steffen van Norde – Tæt på sangene. Ved disse enestående akustiske koncerter spiller Viskinde sine sange fra før og nu og fortæller om tankerne bag. Han krydrer numrene med anekdoter og løfter sløret for de kreative processer som komponist og igangsætter i musikkens og maleriets verden.
Publikum får en helt særlig mulighed for at komme tættere på Viskindes sange. Fra popklassikeren “Savner En Som Dig” over “No Peace Like In Heaven”, “Fight For Your Love“ og de seneste nye; “Used To Be” og “Gold In Your Heart“.

Få en smagsprøve på, hvad der venter i kulturhuset den 14. marts på adressen: www.youtube.com/watch?v=TR0uSqrpbUg og  læs mere om Peter Viskinde på:

www.peterviskinde.dk/_/Forside.html

Julegaveide?
Det er Østervrå Kulturforening og ØVI’s Venner der står som arrangør af koncerten, og allerede nu er det muligt at købe billetter til et musikalsk møde med Viskinde helt tæt på. Der er to muligheder for køb af billetter – enten med eller uden en let anretning. Billetterne kan købes hos Høyrup eller i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Måske en oplagt ide til en julegave?

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter Viskinde helt tæt på
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER