Hørby Efterskole i rødt i anledning af julen

Hørby Efterskole i rødt i anledning af julen

1. december 2013 - kl. 1:37 - af

Rød nissehus, røde julehjerter, røde julekerter og røde bånd og sløjfer. Julen har holdt sit indtog på Hørby Efterskole, og således forvandledes skolen fredag den 30. november i julens farve, så duften af gran og julebag nu fylder gange og lokaler.

Julemåneden indledes på Hørby Efterskole med familiedagen ’Første lørdag i Advent’, hvor elevernes søskende, forældre og bedsteforældre besøger skolen for at se de nypyntede omgivelser og for at opleve musik-&dramaholdet juleshow fra skolens scene, ligesom der også er mulighed for en række juleaktiviteter, så store og små kan indlede december måned i den rette julestemning. Godt 350 gæster lagde lørdag den 30. november vejen omkring Hørby Efterskole.

– December på efterskole er hyggelig, fastslår forstander Mogens Vestergård Pedersen, og glæder sig over, at de mange julelys og juletraditioner nu har afløst den mørke og lidt triste november. Vi har godt stadig en arbejde, der skal overstås – f.eks. skal eleverne om et par uger til skriftlige terminsprøver – men julen trænger sig på alle steder og kulminerer i Hørbys egen juleaften lige op til juleferien den 20. december, forklarer Mogens Vestergård Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole i rødt i anledning af julen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER