Juletræsfest og H.C. Andersen eventyr på Skovlyst

Juletræsfest og H.C. Andersen eventyr på Skovlyst

30. november 2013 - kl. 0:26 - af

Traditionen tro byder Skovlyst igen i år velkommen til fantastisk julespil og hyggelig juletræsfest. Tag familien i hånden, og kom op og få jer en hyggelig juleoplevelse. Måske man kan indføre en ny juletradition. Arrangementet er den 7. december kl. 14-16.

I år vil børnehold 1 opføre et stykke inspireret af H.C. Andersens eventyr ”Grantræet”. Stykket hedder ”GRANTRÆET”.

De har brugt hele efteråret til at øve sig, og glæder sig til at viser det frem for sæbynitterne.

Denne version af H.C. Andersens eventyr Grantræet, har Sys Matthiesen omskrevet til et teaterstykke. Stykket handler om grantræet, som bliver fældet og brugt til juletræ. Grantræet oplever at blive brugt som juletræ juleaften, smukt pyntet, lysende og lykkelig over at være så fin og strålende. Men tingene ændre sig dog. Da juleaften er slut, bliver det stillet på loftet og glemt. Pynten falmer og nålene drysser af. På loftet får det nye små venner. Juletræet snakker med bl.a. musene og længes tilbage til skoven og dyrene, og den friske luft.

Kommer grantræet nogensinde tilbage til sine vante omgivelser i skoven? Eller får det bare lov til at blive vissen og kasseret? Det vil stykket måske løfte sløret for.

Efter julespillet er der servering i baren, hvor der kan købes æbleskiver og gløgg, kaffe, the, øl og sodavand.

Når skuespillerne og tilskuer har fået lidt at samle kræfter på, går alle ind i salen igen til det fine juletræ.  Her kommer der besøg af en meget speciel gæst, og måske han har lidt med i godteposen. Sammen vil alle hygge, omkring juletræet, med kendte sange og gode sanglege.

Af hensyn til indkøb, kan interesserede tilmelde sig senest den 5. december til Monika Winther på monikawinther@hotmail.com tlf. 22 85 85 72. Arrangementet koster 40 kr. pr. person.(inkl. Godtepose). Æbleskiver og drikkelse købes ved siden af.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræsfest og H.C. Andersen eventyr på Skovlyst ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER