Følg årets spændende julekalender på SaebyAvis

Følg årets spændende julekalender på SaebyAvis

30. november 2013 - kl. 14:03 - af

Hver dag i december måned vil man på avisen kunne følge med i årets julekalender, som bag dagens låge gemmer på et kanontilbud fra en af byens forretninger. Tilbuddet gælder kun den ene dag, og kan kun købes hvis man aflægger ”dagens forretning” et besøg, ikke via nettet.

23 forskellige gode tilbud, som du ikke må gå glip af, så det er bare med at følge med hver eneste dag, og se hvad der gemmer sig bag dagens låge, måske en julegaveide eller noget du slet ikke kan undvære, så følg med allerede fra i morgen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Følg årets spændende julekalender på SaebyAvis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER