Vejchikaner til stor gene i Voerså

Vejchikaner til stor gene i Voerså

29. november 2013 - kl. 10:07 - af

I foråret fik Voerså vejchikaner, i stedet for de forhadte vejbump, der blev fjernet. Chikanerne er afmærkede, men åbenbart ikke godt nok for chikanen, der ligger ud for Østkystvejen 345, er nu blevet påkørt hele 3 gange siden foråret. Chikanen er placeret lige udenfor, hvor Dronninglund Sparekasse havde domæne indtil 31. oktober. Det skabte ofte problemer for trafikken på grund af parkerede biler ud for sparekassen, men efter sparekassen lukkede, er problemet ikke blevet bedre.

Torsdag 28. november blev chikanen påkørt for 3. gang, men heldigvis er der endnu ikke kommet nogen alvorligt til skade. Skiltet på chikanen blev kørt ned og ligger nu på fortovet, hvilket betyder chikanen slet ikke er afmærket og er derfor til stor fare for trafikken gennem byen.

Rigmor Sørensen, der er formand for Voerså Borgerforening, fortæller at foreningen er blevet lovet et møde med Frederikshavns Kommunes Tekniske Udvalg, og hun forventer, det bliver snarest, så problemerne kan blive løst i fællesskab.

Rigmor Sørensen fortæller, at der er kommet flere henvendelser til borgerforeningen vedrørende chikanerne. Henvendelserne går på afstanden mellem chikanerne, for kort afstand til en indkørsel, for høj kant mod cykelstien så pedalerne går imod, chikanerne opdages for sent, og derved fremkommer påkørsel, og generelt køres der stadig for hurtigt gennem byen.

For at undgår ulykker foreslår Voerså Borgerforeningen chikanerne udstyret med reflekser eller andet, så de opdages i tide.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vejchikaner til stor gene i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER