Udsigt til stærk julehandel i Sæby

Udsigt til stærk julehandel i Sæby

28. november 2013 - kl. 13:36 - af

Butikkerne i Sæby er for alvor kørt i stilling til årets travleste måned, og de forretningsdrivende kan se frem til klingende kasseapparater og kunder med penge på lommerne. Købekraften blandt borgerne i Sæby er nemlig stærkere end aldrig før, og i Handelsstandsforeningen tror man på fremgang i juleomsætningen.

Årets travleste tid står for døren for de lokale forretningsdrivende i Sæby. Ansatte står klar i butikkerne til at servicere kunder, og forventningerne til årets julehandel er intakte. Samtidig bugner borgernes indlånskonti som aldrig før, hvilket giver grobund for optimisme, når det kommer til omsætning i detailhandlen.

I Handelstandsforeningen ser man frem til en rigtig god julehandel og glæder sig desuden over den seneste sommerperiode med øget optimisme og købelyst hos kunderne:

– Vi forventer en rigtig god julehandel i år. Efter en fantastisk sommerperiode har vi godt kunne mærke, at folk har holdt lidt igen i efteråret – men det er tydeligt, at juletravlheden nu er på vej, og der er godt gang i butikkerne, siger formand for Sæby Handelsstandsforening Ole Kalhøj.

– Vi håber og tror derfor også på, at vi i år når samme niveau som sidste år, tilføjer han.

Sæbynitterne: Rekordmange penge på bankbogen
Det er ikke kun blandt de forretningsdrivende, der er optimisme at spore, når det handler om at skubbe hjulene i gang efter finanskrisens dæmper på detailhandlen. Ifølge direktør i Spar Nord Sæby Jan Gudiksen er der grobund for øget købelyst blandt borgerne:

– Sæbynitterne har lige nu rekordhøje beløb stående på deres indlånskonti og har dermed flere penge mellem hænderne end nogensinde før. Så forudsætningen for at spendere lidt ekstra på årets julegaver må siges at være til stede for manges vedkommende, siger han og tilføjer:

– Men generelt set er vi stadig forsigtige efter krisen og tilbageholdende med at kaste os ud i større investeringer, som forpligter. Man kunne dog sagtens forestille sig, at kundernes store indlån giver anledning til lidt ekstra under juletræet, lyder det afsluttende fra Jan Gudiksen.

Om Spar Nord
Med 335.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 78 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2012 et overskud før skat på 290 millioner kroner.

Spar Nord ejes af flere end 125.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udsigt til stærk julehandel i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER