Solen skinner over Sæby til Open by Christmas

Solen skinner over Sæby til Open by Christmas

27. november 2013 - kl. 17:20 - af

Selvom det ikke er alle, der synes at årets Open by Christmas ligger på den mest perfekte dag, nemlig på torsdag d. 28. november, så er der i hvert fald stor opbakning fra vejrguderne, der lover både sol og 8-10 graders varme i morgen.

Baggrundene for at holde flyttedag fra fredag, som tidligere har været dagen for Open by Christmas, og til torsdag er flere. Det er en meget populær fredag i Nordjylland på mange områder. Både i Hjørring, Aalborg og Frederikshavn holdes der fredag Open by Night, ud over den kendsgerning at fredag også er store julefrokostdag. Derfor forsøges det i år med torsdags Open by Night, og det har pt. vejrgudernes opbakning. Butikkerne bugner med tilbud, og der handles helt til kl. 22.

Derfor vil der også være skruet ekstra op for hyggen denne torsdag med mange boder rundt om i gågaden. Der bliver bl.a. solgt frisk brød, billetter til Rockparty 2014, brændte mandler, og der bliver også mulighed for at snakke med Krifa, der ligeledes stiller op med en stand og lover varm kaffe.

På underholdningssiden er der også lagt i kakkelovnen. Juletoget køre fra kl. 16 og alle kan køre gratis med rundt i vores hyggelige by, ligesom julemanden er i sit hus, og Bimse & Bamse synlig med pebernødder i gågaden. Sidst men bestemt ikke mindst spiller grand prix bandet Fenders koncert på scenen på Torvet torsdag aften, og mon det ikke bliver med masser af hits fra de mange år, de har eksisteret?

Måske der er nogen, der kan huske nogen af de mange hits, ellers kan man høre og se et herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solen skinner over Sæby til Open by Christmas' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER