November marked blev et tilløbsstykke

November marked blev et tilløbsstykke

27. november 2013 - kl. 10:10 - af

Søsterloge nr. 54 GRY har igen i år afholdt sit traditionelle julemarked til fordel for humanitært arbejde.

I lighed med de foregående år blev det noget af et tilløbsstykke.

I løbet af kort tid var alle borde besat og str. Kirsten Dalsgaard bød velkommen. Efter sangen, kaffen og et overdådigt kagebord blev der hurtigt trængsel ved de smukke borde med både juledekorationer, kranse, en masse hjemmesyltede ting og ikke mindst tombolaen med et væld af flotte præmier.

Et kæmpestort arbejde fra en masse søstre samt stor velvillighed fra rigtig mange forretninger og firmaer i både Frederikshavn, Sindal, Skagen og Sæby resulterede igen i år med et flot overskud på kr. 14.243,00.

Beløbet vil udelukkende blive anvendt til humanitært arbejde i de nævnte byer.

Søstrene siger tak til alle, der mødte op og bidrog til det flotte resultat, og fortæller at de alle, både i Frederikshavn, Sindal, Skagen og Sæby, allerede glæder sig til at byde velkommen til november marked i 2014.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'November marked blev et tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER