Veloplagt julemand tændte byens juletræ

Veloplagt julemand tændte byens juletræ

25. november 2013 - kl. 9:14 - af

Det var en yderst veloplagt julemand, der søndag eftermiddag havde den store ære og fornøjelse at tænde både byens julebelysning og juletræ.

Med stor hjælp fra de rigtig mange fremmødte, lykkedes det på magisk vis ved nedtælling at tænde det store træ på Torvet i overværelse af mere end 1.000 mennesker. Og som han sagde: “Det skal kunne høres helt ned til elværket, når vi tænder træet”, og efter først en prøve blev det alvor, og alt gik som det skulle, med en smule hjælp fra den lokale elektriker og Frederikshavn Brandvæsen, der i dagens anledning var i byen i et harmløst ærinde, nemlig for at løfte julemanden til træets top for at tænde træet.

Efterfølgende sang julemanden for til tonerne af ”Højt fra træets grønne top”, som blev afslutningen på dagens hyggelige arrangement i duften af bl.a. brændte mandler og friskskovede juletræer.

Det var også i dag julehandlen for alvor blev skudt i gang med Handelsstandsforeningen julespil. Så der kan nu i alle butikker, der er medlem af Sæby Handelsstandsforening, erhverves stempler til året spil. Når kortet er fyldt med 10 stempler afleveres dette i postkassen på julemandens hus, hvis man ønsker at deltage i lodtrækningen om gevinster for mere end 35.000 kr.

4 kommentarer til “Veloplagt julemand tændte byens juletræ” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Veloplagt julemand tændte byens juletræ”

 • Morten Nipper Melgård

  Det var rigtig hyggeligt på Sæby torv med julemanden og Sæbygarden. Fedt at så mange mennesker møder op.
  Men hvordan ****** kan man i handelsstandsforeningen finde på at sætte sådan et metal gitter op midt på vores torv som ellers plejer at være fint ud smykket men fine små julehuse. Håber da de vil tænke over det til næste år.

 • Henrik Christensen

  Morten, jeg er helt enig i at de små julehuse var hyggelige, men nu er det jo sådan at de næsten ikke kunne lejes ud og dermed stod tomme. Alt for få benyttede sig af muligheden for at handle hos dem der “boede” i dem.
  Derfor har vi i handelsstanden besluttet at juletræssalget i år skulle ned i byen for at skabe liv og stemning. Man kan så altid diskutere om det er pænt med hegnet, men et nødvendigt unde for at undgå tyveri af spejdernes juletræer.
  Vi er i Handelsstandsforeningen åbne for nye tiltag og ideer, så sidder du eller andre med gode ideer til den slags arrangementer er de meget velkomne.

  Ha’ en fantastisk dag og jul 🙂

  Mvh. Henrik
  Sæby Handelsstandsforening

 • Det er altid hyggeligt og med rigtig mange mennesker når julemanden tænder lysene. Men men men, så luk for fa…. for trafikken fra spar og nedad. Der er så mange mennesker med børn, hunde, barnevogne, ældre og alle os andre. Der er ingen grund til der skal køre biler til sådanne nogen ellers meget fine arrangementer. Surt opstød, ja…..

 • Hej .. jeg synes også at der var for lidt plads pga. juletræerne fra spejderne, noget andet ville jeg aldrig turde købe et af dem dernede, da jeg har oplevet at en af mine kammerater, har stået i situationen at lige i sidste øjeblik, skulle ha fat i et juletræ, og da de fik det hjem lugtede det meget mærkeligt af tis, det var dog købt ved super best. men det gør det ikke bedre at de står på torvet, hvor alle byens gæster er i weekenden og i byen … så vil vi ikke tage chancen med sådan et træ dernede fra …

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloplagt julemand tændte byens juletræ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger