Jem & Fix vil gerne købe jord i Sæby…

Jem & Fix vil gerne købe jord i Sæby…

25. november 2013 - kl. 6:04 - af

Byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen (S) har, på baggrund af Jem & Fix’s interesse for at købe grunden Ålborgvej 96 i Sæby, begæret sagen i byrådet.

Området, som ejes af Leif Stiholt, blev i 2009 i kommunalplanen udlagt til boliger, men med endnu en interesseret sælger, Henning Bering, som ejer Iveco, der ligger lidt længere mod syd, har Jens Hedegaard Kristensen, således begæret sagen i byrådet.
Jem & Fix står parat og ønsker at kunne indlede byggeriet i foråret 2014.

Ejendommen, Ålborgvej 96 er tilbage i 1990 udlagt til ”Erhvervspark” Sæby, og tænkt som buffer mellem parcelhusområdet mod øst og egentligt erhverv mod vest. Arealet er aldrig udnyttet. Med etablering af motorvejen og dermed ændret status af Ålborgvej, er området nu aktuel til detailhandel/let erhverv med en placering ud mod Ålborgvej og med boligbebyggelse mod nord som en videreførelse af boligområdet mod øst.

Leif Stiholt har ansøgt om principiel tilladelse til gennem ny planlægning at ændre anvendelsen af ovennævnte ejendom til butiksområde/erhverv ud mod Ålborgvej og parcelhusudstykning mod nord.
Henning Bering, som ligeledes gerne vil sælge jord til Jem & Fix, har også rettet henvendelse til kommunen med ønske om at få ændret kommunalplanen for området.

Sagen vil blive fremlagt på byrådets ordinære møde, onsdag den 27. november kl. 19.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jem & Fix vil gerne købe jord i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER