Snart kan ”Vennerne” igen opleves i Syvstenhallen

Snart kan ”Vennerne” igen opleves i Syvstenhallen

24. november 2013 - kl. 10:18 - af

Stig Rossen med Vennerne og 4Play giver den traditionen tro gas lørdag den 1. februar 2014 i Syvstenhallen. Det sker kl. 18.30 til kl. 01.00 og dørene åbnes kl. 18.00.

Billetsalget starter den 7. december kl. 13 til kl. 15 i Syvstenhallens Cafeteria – En rigtig god julegaveide’ – så skynd jer, for som sædvanlig bliver der nok hurtig udsolgt, lyder det fra Syvsten IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snart kan ”Vennerne” igen opleves i Syvstenhallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER