Bimse & Bamse julehygger i Sæbys gader

Bimse & Bamse julehygger i Sæbys gader

24. november 2013 - kl. 12:16 - af

I dag søndag kan Handelsstandsforeningen med smil på læben afslører at et af byens varetegn igen er tilbage i bybilledet.

Efter lang tids venten, er Bimse & Bamse atter at finde og vil gennem december måned være en del af julehyggen i Sæby. Her vil de uddele pebernødder til børnene og være med til at gøre december ekstra hyggelig.

Allerede i dag søndag har de taget plads ved byens torv og glæder sig til at hilse på alle de børn, der kommer til byen for at se juletræet blive tændt af julemanden. Det sker kl. 16, men allerede nu er butikkerne åbne og bamserne ude på deres første tur i byen. Hvor man også kan få en gratis tur med byens juletog helt frem til kl. 17.

Men hvor har bamserne så været hele sommeren og efteråret? De har gennemgået en større renovering. Rent faktisk er det kun skallen til hovederne, der er genbrugt, fortæller de på produktionsskolen i Elling. Her har man knoklet med det kæmpe arbejde, det har været at genskabe de to søde bamser. Grunden til den lange leveringstid er naturligvis opgavens omfang, men også lærerkonflikten tidligere på året, der satte arbejdet i stå i mere end 4 uger, men nu er de her, og alle er velkommen til allerede i dag at komme og hilse på.

Butikkerne holder søndagsåbent fra kl. 12-17 denne søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bimse & Bamse julehygger i Sæbys gader' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER