Turisthus Nord laver markeds-fremstød for Vinterdage i Sæby

Turisthus Nord laver markeds-fremstød for Vinterdage i Sæby

23. november 2013 - kl. 5:12 - af

For at få flere glade børnefamilier til at holde vinterferie i Sæby er Turisthus Nord i gang med at indhente unikke og sjove familieaktiviteter til en massiv markedsføringskampagne i dialog med Sæby Handelsstandsforening og det øvrige turisterhverv.

Vinterferie er familietid, så allerede nu sidder familier rundt om i Danmark og begynder planlægningen af vinterferien 2014.  Med dette for øje er Turisthus Nord gået i gang med at indhente beskrivelser af nye, sjove og spændende familieaktiviteter, der kun kan opleves i vinterferien.

Turistdirektør Lene Kappelborg fortæller om det nye markedsfremstød: ”Vi arbejder ihærdigt på at profilere vores område som en spændende helårsdestination med oplevelser året rundt. Derfor sætter vi nu spot på alle de fantastiske ting, som børnefamilier kan opleve i Sæby i vinterferien. Jo flere sjove aktiviteter desto bedre, så vi håber at få så mange med på vognen som muligt. Hvis du har en idé eller aktivitet, som du gerne vil lave til vinterferien i uge 7 og 8, så send det til os allerede nu, så vi kan få det markedsført i god tid og få flere gæster til vores fantastiske område.”

Du kan sende din beskrivelse og eventuelle spørgsmål til Anne-Sofie Diget på fie@turisthusnord.dk Deadline for tilmelding er den 11. december kl. 12:00.

Vinterdage i Sæby laves i samarbejde med Handelsstandsforeningen og det øvrige turisterhverv og det vil blive markedsført i landsdækkende medier. Herudover laver Turisthus Nord en oversigt over alle aktiviteter i form af folder, plakat og webside. Materialet sendes som en pdf-fil til alle deltagende aktører og medlemmer af Turisthus Nord, og man kan frit bruge materialet til markedsføring for egen virksomhed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord laver markeds-fremstød for Vinterdage i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER