Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt i brobygning

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt i brobygning

23. november 2013 - kl. 9:36 - af

I uge 47 er alle eleverne i 10. klasse fra Stidsholt i brobygning. Mange er på gymnasiet i Dronninglund, og mange er forskellige steder i Aalborg. Construction College, Food College, Agri College, HHX og mange andre steder.

Eleverne spiser morgenmad kl. 6.30, så de er klar til at køre med de 2 busser mod Aalborg kl. 7.00. Gymnasiebrobyggerne kan dog vente helt til 7.25 inden de tager med offentlig transport til Dronninglund.

Alle steder hvor vejlederne fra skolen besøger brobygningsstederne, bliver vores elever rost til skyerne. Dejlige unge mennesker – dygtige – søde – høflige. Ja så er det en fornøjelse for vejlederne at komme rundt på besøg, og der skal heller ikke lægges skjul på at lærerne er stolte over deres elever.

Alle eleverne er af sted på et tilbud mandag og tirsdag, og prøver så et nyt tilbud onsdag, torsdag og fredag. Efter endt arbejdsdag i det fremmede skal eleverne skrive deres obligatoriske selvvalgte opgave, når de kommer hjem. Det er en opgave, der handler om deres egen individuelle erhvervsmæssige fremtid og vejen dertil.

Den obligatoriske opgave afsluttes den 29. november med en fremlæggelse, der i år er udformet som en udstilling i bedste messe stil.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt i brobygning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER