Tommy Thomsen (V) siger tak til vælgerne

Tommy Thomsen (V) siger tak til vælgerne

22. november 2013 - kl. 0:01 - af

SaebyAvis har modtaget dette indlæg fra Tommy Thomsen, byrådskandidat fra Venstre.

198 x tak til de personer som satte deres kryds ved mig!

Desværre var det ikke helt nok til at blive valgt til Frederikshavn Byråd. Stort tillykke til valgets 31 vindere og ikke mindst Birgit Hansens flotte personlige valg. Med de store udfordringer som Kommunen står over for i de kommende år, er det godt at der kunne dannes en bred konstituering, hvilket giver basis for en god og stabil valgperiode.

Dog ærgrer det mig at vi i Sæby bliver repræsenteret af færre politikere med bopæl i byen.


16 kommentarer til “Tommy Thomsen (V) siger tak til vælgerne” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

16 kommentarer til “Tommy Thomsen (V) siger tak til vælgerne”

 • Karl Henrik Hansen

  Jeg må sige at når jeg ser hvem der er valgt ind så er det altså hele kommunen der er repræsenteret og efter min mening det bedste resultat man kunne ønske sig. Jeg tror ikke at der i det nye byråd er nogen som vil sylte nogen eller være imod udvikling i Sæby. Jeg er sikker på at hele kommunen vil føle sig tryg og altid føle sig som en del af kommunen.

 • Karl Henrik – selvfølgelig vil og skal alle politikere arbejde for helheden. Men det vil altid være sådan at ens hjem, herfra min verden går – også den politiske. Jeg kan godt forstå du glæder dig over valgresultatet, da du fra dit område i Voerså og Lyngså, netop er blevet valgt et par super repræsentanter, der vil arbejde for hele Kommunen

 • Lad os nu se om afviklingen af Sæby fortsætter de næste 4 år.
  Der er jo mange tomme forretninger i byen.
  For få parkeringspladser tæt ved centrum, får folk til at køre til en mere handelsvenlig by.
  Mørke pletter i byen trives.
  Grønnegade belægning farlig for gående.
  Tomme fabriksbygninger, også på havnen.
  Mangel på bådepladser i havnen. Måske løses det nu hvor Aså udvider.
  For få turister.
  Mangel på ordnede forhold til autocampere ved havnen, og pris efter tilbud.
  Laver en logbog, så det om 4 år kan vises hvad der er gjort og ikke gjort.
  Men håber afviklingen stoppes.

 • Kære Poul.
  Det er da utroligt så snæversynet du er. Det er jo ikke kun fordi vi blev sammenlagt med Frederikshavn at det er kommet til at se ud som det gør. Det er en udvikling som er overgået det meste af landet. Man kan ikke både få skattelettelser, og højne servicen.
  M.h.t. Grønnegade, så er det vel ikke noget vi kan hænge Frederikshavn op på. den blev jo lavet i gamle Sæby kommune i samarbejde med Sæby A.m.b.a.
  At den så er saneringsmoden, det er så en anden sag.
  Men det er lige som om at alverdens ulykker og forbandelser KUN er fordi vi kom sammen med Frederikshavn, og det synes jeg ikke er retfærdigt.
  Der er mange ting vi kunne have bragt på fode inden sammenlægningen, hvis vi ville.

 • Peter Jæger Christensen

  Jeg synes, at det er lidt uheldigt med din slutbemærkning om at repræsentation af et byrådsmedlem i Frederikshavn kommune skulle være afgørende for hvor i kommunen vedkommende er bosat. Det er da det, du antyder Tommy Thomsen. Jeg valgte at afgive min stemme ud fra Kandidattesten, og som overhovedet ikke er overens med mit ellers politiske ståsted. Du og en anden udenbys kvindelig venstre kandidat var topscorer med hele 86%. Jeg valgte den kvindelige udenbys kandidat ud fra den betragtning, at vi mangler kvinder i byrådet, og jeg ville føle det forkert at lade det være afgørende for valget, hvorfra i kommunen kandidaten er bosat.
  Men det tager nok mange år endnu at komme til den erkendelse, at vi nu kun er én kommune. Jeg er Sæbynit, og jeg bor i Frederikshavn kommune.

 • Senest nyhed på Sæby Avis: Posterne i Frederikshavn Byråd er nu fordelt.
  Desværre kunne der heller ikke i de næste 4 år findes plads til et medlem fra Sæby i det nye Plan- og Miljøudvalg.
  Der har eller i valgkampen været meget fokus på at vi skulle passe på Sæby og flere har ment at det gamle udvalg ikke ville lytte til borgernes forslag og visioner for byens og havnens udvikling.
  Selv om samtlige politikere i panelet på mødet i Manegen op til valget nikkede, da det blev foreslået at en politiker fra Sæby skulle være repræsenteret i det kommende Udvalg – det løfte blev så ikke overholdt! Nu kan vi kun håbe på at det nye udvalg vil tage mere hensyn til borgernes ønsker – det er trods alt vores bys fremtid udvalget får lov at planlægge de fysiske rammer for.

 • Tommy, du mener vel, den manglende ramme og planlægning.

 • Poul – nej jeg mener det jeg har skrevet. Som eksempel bør vi som engagerede borgere være opmærksomme på hvordan vores by bliver indrettet, sidst har der været skrevet at jem&fix vil etablere sig over for Bygma. Området er på vej til at ændrestatus fra beboelse til erhverv. Håber ikke hverken det nye Planudvalg eller Byråd vil give tilladelse til at opføre erhverv på området klods op af parcelhusene. Slet ikke når der længere mod vest ved Berings værksted er bedre muligheder.
  Husk, at vi altid skal være konstruktive og ikke sure gamle mænd!

 • Jeg mener ikke at have set det område du nævner udlagt til beboelse, det er heller ikke byggemodnet, og sat til salg som beboelsesområde. Derfor har ejeren ret til at sælge til hvem han vil. Det er netop det der mangler planlægning for byens udvikling.
  Det er nemmest at ville bestemme over andres ejendom, når man ikke har økonomiske interesser der.

 • Søren Kristiansen

  Der er en rigtig god grund ved siden af LIDL til Jemogfix.
  Nåe nej, der har man valgt at bygge et Sundhedshus !!!!!!

 • Tommy Thomsen, det der sker nu er jo lige det jeg påpeger. Mangel på planlægning, og nu udsætter det igen udviklingen i Sæby, denne gang foreløbig i et halvt år. Det er 40 siden man påbegyndte den glædelige udvikling der forhåbentlig nu sker. Men man har intet forberedt.!!!!!!!!!

  Sagen om Jem & Fix sendt retur til Plan- og Miljøudvalget.

  Hverdag i Sæby

 • Søren – nej den grund som Sundhedshuset nu bygges på, så Kommunen en bedre forretning i at forære væk – nu bliver det spændende at se hvem der vil leje sig ind.

  Poul – ja, ting tager tid – åbenbart rigtig lang tid i denne sag. Utroligt når man stadig kan høre ekkoet af alle valgtalerne, om hvor smidige og effektive Kommunen skulle være over for erhvervslivet. Men at skynde sig langsomt, er måske efter nogens mening, den bedste måde at passe på Sæby?

 • Hej Poul og Tommy

  Først Poul så forstår jeg ikke hvorfor man begynder at smide ting ud som man ikke har undersøgt til bunds. har du læst / hørt byrådsmødet den 27/11-2013 hvor forespørgslen om det omtalte område er stille efter det er kommet tilbage fra plan og miljø ?

  Hvis du har hørt den vil det fremgå af de forskellige politiker som diskutere denne forespørgsel at dette område som jeg vil kalde lokalplan område SAE.4.57.0 i tiderens morgen var udlagt som erhvervs område men efter ønske fra ejeren (som stadig er den samme) så blev det/den plan ændret til boligområde i stedet for erhvervsområde.

  Men det er rigtig hvis du går ind på plansystem og kigger på det område som jeg vil kalde SAE.4.57.0 så ser det ud til at området stadig er udlagt som erhvervs område. men det kan jo være det kære miljøministeriet ikke har fået opdatere deres side/system eller så har de ikke modtaget ændringen til opdatering fra vores kommune. skulle det være rigtig at det ikke er ændret ja så har vores politiker da et kæmpe problem da de udtaler sig om noget som ikke passer men jo desværre ikke første gang man høre det.

  Og fordi et område ikke er byggemodnet i nu eller sat til salg som byggegrunde så er det jo ikke ensbetydende med at det ikke er udlagt til bolig område. der har jo været noget de sidste par år som der har været kaldt krise måske det også har haft indvirkning på at man ikke har ønsket at lave det klar til byggegrund da efterspørgselen ikke har været så stor i det år man kan jo passende sige at efterspørgsels og udbud som regel hænger sammen.

  Så mener du ejeren har ret til bare og sælge til hvem han vil og det er fuldstændig enig i… men at han må sælge til hvem han vil giver jo ikke den nye ejer lov til at bygge som han vil og det er der jo meget fornuft i han ikke må. det ville jo være lidt det samme som hvis din naboer ville sælge til en mand og han så vælger at vælte alle husende og så lave nogle bassinger til oplagring af gylle det ville du nok heller ikke finde dig i. de kære politiker er jo sat i verden for at forhindre sådan ting bare sker og at man som borger har nogle rettigheder i form af forskellige lov, vedtagelser og lignede. så kan man være enig eller uenig, jeg mener nu det er meget godt de er der de lov. ( man kan jo få dispersion 🙂 )

  Men kan kun være enig med dig i at de er for langsomme i plan og miljø, hvis det passer den første forespørgsel kom i oktober 2012 og der ikke er sket noget i nu ja så burde der være en udvalgs formand som har meget røde øre………. Ville aldrig være sket i en privat virksomhed som lever af deres kunder fordi så ville de ikke leve mere……..

  Tommy du skriver “Men at skynde sig langsomt, er måske efter nogens mening, den bedste måde at passe på Sæby?” skal lige høre om det er den devise du passer på Sæby også ?? for hvis du kigger på de kære bygninger som du administrere i kommunen igennem Sæby fritidscenter ja så passer det da meget godt.. det er langtid siden man har set de forskellige haller som i administrere i så dårlige forfatning… ud over lige din egen base i fritidscenteret ja så trænger Syvsten hallen og Nordjyllandshallen da til en kærlige hånd hvad angår rengøring og vedligeholdes indvendigt. syntes simpelthen det er under al kritik der ikke bliver gjort mere…… men det sker jo nok hvis du mener at skynde sig langsomt er den bedste måde..

  Til sidst er der jo nok ikke andet og sige ind.. husk og feje for egen dør først 🙂

 • Henrik – vi er enige, vi skal feje for egen dør først og man skal ikke kaste med sten når man bor i et glashus. Historien om Kommunens sagsbehandling af jem&fix´s ønske om at etablere sig i Sæby kan pt. nok ikke trække mere.
  Men så kaster du bolden over i en anden boldbane eller skal vi sige hal. Også her er vi enige om at det er påkrævet at hæve serviceniveauet og bygningernes standard, men da Kommunen har valgt at give idrætshallerne i Sæby væsentlig mindre i tilskud end de øvrige haller i Kommunen, bliver resultatet som regel derefter. Vi kæmper hver dag for at få pengene til at nå længst muligt og få stumperne til at nå sammen, men vi kan ikke trylle. Til sammenligning har vi haller i Sæby der ikke får kommunalt tilskud og i den anden ende af kommunen får tilsvarende haller op imod 2 mill. kroner årligt.

 • System på system, som der er de fus plan for, Boede der som nabo for 35 år siden. Så det er ikke bare finanskrisen der låser.
  Det der låser er noget andet!!!!!
  Det der mangler er langtidsplanlægning, og mindre antal skriveborde, og skuffer.
  Mindre undskyldninger og koste.

 • Tommy skønt at høre vi er enig. og nej historien om sagsbehandling af det omtalte forløb er der vel ikke så meget andet at sige til ind det KAN gøres meget beder….. Men det er bare sjovt der altid først sker noget og der kommer indrømmelser fra de ansvarlige når det bliver kendt i det offentlige rum at der har været problemer forstår ikke der ikke er mere styr og opfølgning på de forskellige sager i de forskellige afdelinger. Som sagt før hvis det sket i en privat virksomhed ja så eksisterede den virksomhed ikke… kan ikke forstå der skal være så meget forskel på offentlige styret ting og på privat styrret ting…

  Tommy hvis det er rigtig at der er så stor forskel på tilskud til de “samme” haller ja så forstår jeg ikke hvorfor du ikke har råbet op i det offentlige rum og lagt fakta ud så folk kan få skabt en debat om det. For ud af til går snakke jo bare om at det er dovenskab og for dårlige ledelse af de midler der er til rådighed, nogle midler bliver måske brugt et andet sted ind de skulle. For der findes jo rengøring / vedligeholdes i de forskellige haller men det bliver bare ikke gjort godt nok… Så få regnskaberne og drift skemaerne frem så det kan vises at det ikke er dovenskab og dårlige ledelse der er skyld i det, men at det er fordi der ikke er nok midler i kassen til at den rengøring / vedligeholdes der bliver gjort ikke bliver gjort godt nok…

  Paul har selv haft tilknytning til det område i 30 år så kender området godt. Men som skrevet tidligere hade man jo valgt dette område skulle være erhvervs område, men da man så lave trafikcenter i Syvsten ved motorvejen eller Sæby syd som man kalder det. og valgte at det skulle være det nye erhvervs område i byen ja så valgt man at lave tilladelsen om på det pågældende område fra erhvervs jord til bolig område. Så vil ikke kalde det dårlige planlægning af området da man jo på dette tidspunkt ikke kunne forudse krisen.

  Da krisen så opstår og der ikke sker noget så forstår jeg godt ejeren af dette jord stykke begynder at tænke i andre baner og søge om nye muligheder da han jo har en investering som gerne skal give noget afkast til måske nye investeringer i byen / området.

  Uden at vide det så tror jeg nu nok der er planlægning i kommunen men det kunne sommetider være godt at høre kommunens borgers mening om hvordan de mener byen skal udvikle sig og det tror jeg ikke man tænker meget i hos kommunens respektive afdelinger. Men man tager bare nogle beslutninger og mener det går nok og så må vi tage slagsmålet bagefter. Men tror nu mere det er en mere professionel tilgang og styring af sagerne der mangler for der ligger mange sager i Sæby som efter min mening mangler professionel tilgang. Som jeg ynder at sige så ville den arbejdsgang aldrig gå i en privat virksomhed for så ville den virksomhed ikke være her… 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tommy Thomsen (V) siger tak til vælgerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER