Direktør for Stiholt vandt Den Nordjyske Ledelsespris 2013

Direktør for Stiholt vandt Den Nordjyske Ledelsespris 2013

22. november 2013 - kl. 12:09 - af

Til ”Lederne Himmerland”s konference, der fandt sted i Aalborg Kongres & Kultur Center den 21. november, fik adm. direktør Henrik Bruun Nielsen, Stiholt A/S overrakt den flotte pris sammen med en lang række rosende ord fra indstillingens bagmænd med på vejen. Det var gruppen af tillidsmænd på tværs af afdelingerne i Stiholt, der havde indstillet ham.

Egenskaber der blev fremhævet var ”nærværende, involverende og konsekvent”. Det blev fremhævet at Henrik er en stor foregangsmand for kompetenceudvikling og især det, hele tiden at have lærlinge og elever uanset konjunkturer, for at have kvalificeret arbejdskraft at rekruttere fra. Henrik viser et stort nærvær, i form af at være synlig i alle afdelinger, uanset om det er på værkstedet, lageret eller i administrationen, så tager han sig tid til at spørge ind til arbejde og privatliv.

Da virksomheden var i vanskeligheder pga. krisen, valgte Henrik at søge løsninger i form af skemalagt frihed i stedet for afskedigelser, og har fået vendt udviklingen positivt.

Henrik startede i sin tid som elev på lageret hos Im. Stiholt A/S og har i ordets bogstavlige forstand arbejdet sig frem til at blive adm. direktør.

Komiteen havde især lagt vægt på, at det er den vanskelige distanceledelse, som Henrik mestre og får ros for. Im. Stiholt A/S har i alt 4 afdelinger fordelt i henholdsvis Sæby, Hjørring, Aalborg og Thisted.

Han vandt prisen foran dekan Lone Dirckinck-Holmfeld fra Aalborg Universitet og centerchef Johnny Hein Danielsen fra Aalborg Kommune.

Sammen med prisen fulgte en check på kompetenceudvikling til UCN, som Henrik på stedet dedikerede til kompetenceudvikling hos Im. Stiholt A/S.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Direktør for Stiholt vandt Den Nordjyske Ledelsespris 2013' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER