Basketball: Sæby på endnu en svær opgave på udebane

Basketball: Sæby på endnu en svær opgave på udebane

22. november 2013 - kl. 15:17 - af

Lørdag tager Sæbys 1. division damer til Fyn for at møde rækkens tophold Hjemly ved Svendborg.

Hjemly er indtil nu ubesejret. Klubben har tilknytning en basketball-efterskole, og på holdet er der mange unge talentfulde spillere fra hele landet. Indtil nu i denne sæson er holdet særdeles skrapt, så der venter en meget vanskelig opgave for Sæbys damer.

Sæby har dog fået selvtilliden lidt tilbage efter sidste weekends kamp mod Åbyhøj, hvor det kun blev til et knebet nederlag til Sæby. Op til kampen her i ugen har Sæbys damer deltaget i en træningskamp mod Lundergård fra Hjørring, hvor det blev til en storsejr på 76-21 til Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby på endnu en svær opgave på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER