Så er der atter Gammel Jul på Sæbygaard

Så er der atter Gammel Jul på Sæbygaard

21. november 2013 - kl. 0:33 - af

Der afholdes igen i år julemarked på Herregården Sæbygaard i weekenden 30. november og 1. december 2013.

I år er Gammel Jul på Sæbygaard fornyet med mange nye tiltag og kræfterne bag arrangementet har masser af events at byde på, lover de.

Det er Civitan Club Sæby og Sæbygaards Venner, der som de foregående år står bag Gammel Jul på Sæbygaard.

Gammel Jul er blevet fantastisk modtaget de sidste par år og det har gjort, at de har anstrengt sig ekstra for at komme med nye tiltag igen i år, oplyser Per Jantzen.

Både lørdag og søndag får de måske besøg af Stygge Krumpen og hans Frille for inspektion af Sæbygaard. Endvidere vil Elisabeth Bille og Holger Pachs gå rundt for at se, om de forvalter deres bolig godt nok, da de ejede den fra 1682 indtil 1723. Hvis vi er rigtig heldige vil der dukke en Lirekassemand op i slotsgården, fortæller Per Jantzen til SaebyAvis.dk

Som sædvanlig er Julemanden også et eller andet sted på Sæbygaard, efter han er blevet vækket kl. 10:15.

Lørdag kl. 14.00 vil der være julemusik i slotsgården ved Musikkorps Sæby’s Julemandsorkester.

Der er også noget for børnene. Gammel Jul på Sæbygaard henvender sig især meget til de mindste, da der igen i år er vækning af Julemanden som finder sted begge dage kl. 10:15 i Riddersalen. Ligeledes gentages succesen fra sidste år med Trylle Thomas og han ballonshow.

Som noget nyt i år vil børnene få lejlighed til at sende luftpost til julemandens værksted, idet der hver dag kl. 12.00 vil være mulighed for at skrive sine største juleønsker på en seddel, der så sendes med ballonpost. Afsendelsen foregår hver dag i slotsgården kl. 12.30.

I Riddersalen er der julemusik og sang ved Ester Larsen og Reinhardt Frahm, her vil der også være mulighed for at danse om juletræet. Skulle man ønske, at hygge sig yderligere, kan man klippe julepynt i tårnværelset og sætte dette på juletræet i Riddersalen.

Alle herregårdens arealer er inddraget til udstillere eller events så der vil være noget for enhver smag.
– Vi ønsker at bevare kvaliteten af udstillerne i en høj standard og det synes vi også er lykkedes i 2013. Det er vigtigt at de besøgende har noget godt at gå efter, at det er alsidigt og at man bagefter har haft en god oplevelse, slutter Per Jantzen.

Der er brugskunst, kunsthåndværk, gran, blomster, nisser, kulinariske oplevelser, kryddersnapse, vin m.m.
Det er endvidere mulighed for, at få tilfredsstillet den søde tand, da der sælges æbleskiver, gløgg, hjemmebagte klejner, kaffe, the og kage og skulle tørsten komme, kan der købes øl og vand.

Så kom og nyd den unikke stemning – men sæt god tid af – for der er masser at opleve. Det er virkelig en weekend fyldt med fornøjelser for hele familien, det sørger omgivelserne, udstillerne, kunstnerne og alle de frivillige for og ikke mindst gæsterne selv.

Absolut Nordjyllands hyggeligste julemarked!!

For yderligere information og program med tider, se: www.julpaasaebygaard.dk eller følg dem på facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der atter Gammel Jul på Sæbygaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER