Benzindampe og hurtige accelerationer i Sæby Ride Klub

Benzindampe og hurtige accelerationer i Sæby Ride Klub

21. november 2013 - kl. 9:54 - af

En flok entusiastiske racerkørere besøgte lørdag Sæby Ride Klub, hvor ride huset var omdannet til kørsel med fjernstyrede biler, også kaldet largescale offroader. Det var klubben RC Center Nord fra Hjørring, som stod for arrangementet.

Der blev givet gas lige fra morgenstunden og langt ud på eftermiddagen. Hele tre gange blev banen harvet og lagt om til nye udfordrende sving. Det gik ofte vildt for sig. På grund af den høje fart i de skarpe sving, endte bilerne ofte på taget, så de måtte tages ud til servicetjek og efterjusteringer.

Efter en lang dag med masser af mandehørm, benzindampe og udveksling af erfaringer drog alle glad hjem. En helt til Odense!

Sæby Rideklub siger tak til deres 3 sponsorer: Super Brugsen, Håndværksbageren og Super Best.

I februar 2014 vil der sandsynligvis blive afholdt samme race på Sæby Rideklub. Følg med på: www.saebyrideklub.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Benzindampe og hurtige accelerationer i Sæby Ride Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER