To arrangementer i Sæby Kirke i denne uge

To arrangementer i Sæby Kirke i denne uge

19. november 2013 - kl. 9:30 - af

”Så vælg da livet”, er temaet for en aftenmeditation i Sæby Kirke. Det sker torsdag den 21. november kl. 20.00.

Aftenmeditationerne i Sæby Kirke er gudstjenester af godt en halv times varighed, med god tid til eftertanke, stilhed, og meget musik.

Den 22. november kl. 14.30 er der Kirkens dagligstue i Mariehuset, Strandgade 13.

Denne fredag skulle man have hørt om freskomalerierne i Viborg. Det har de desværre været nødt til at udsætte til 24. januar. I stedet kommer Per Thomsen, der er tidligere rektor på Støvring Gymnasium, og lektor på Frederikshavn Gymnasium, og fortæller med udgangspunkt i Pär Lägerkvists roman, ”Barabbas”.

Romanen Barabbas af Pär Lagerkvist har navn efter evangeliernes Barabbas, røveren, der blev frigivet af Pontius Pilatus i stedet for Jesus. Mødet med Jesus gør et uudsletteligt indtryk på Barabbas, der søger at finde ind til det, som Jesu disciple tror. Skildringens højdepunkter samler sig om Jerusalem i påsken, Cyperns kobberminer samt Neros Rom. Barabbas repræsenterer det ensomme menneske, som i denne verdens mørke søger troen og tilværelsens mening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To arrangementer i Sæby Kirke i denne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER