Meningsmålinger om valget i Frederikshavn Kommune

Meningsmålinger om valget i Frederikshavn Kommune

19. november 2013 - kl. 12:59 - af

Epinion har foretaget en undersøgelse mellem den 22. oktober og den 4. november 2013, om hvor vælgerne vil sætte deres kryds i dag. 1022 vælgere i Frederikshavn Kommune er interviewet pr. telefon eller mail.

Meningsmålinger kan ligesom valgplakater faktisk flytte stemmer. En analyse foretaget af Dansk Medie- og journalisthøjskole af kommunalvalgene de seneste 20 år viser, at hver tiende vælger først beslutter sig for, hvor de vil sætte kryds, i absolut sidste øjeblik.

A. Socialdemokraterne: 35 % = 12 mandater
B. Radikale. 3 % = 1 mandat
C. Konservativt Folkeparti 4 % = 1 mandat
F. SF: 6 % = 2 mandater
H. Liste H Sæby, Skagen og Frh. 1 % = 0 mandater
I. Liberal Alliance 2 % = 0 mandater
J. Forenede Demokrater 0 % = 0 mandater.
K. Kristendemokraterne 0 % = 0 mandater
0. Dansk Folkeparti 13 % = 6 mandater
V. Venstre: 27 % = 9 mandater
Ø. Enhedslisten: 2 % = 0 mandater

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meningsmålinger om valget i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER