Danish Crown sidder på valg-flæsket…

Danish Crown sidder på valg-flæsket…

19. november 2013 - kl. 20:05 - af

I denne uge har Danish Crown solgt 2,5 gange så meget flæsk, som de gjorde i samme uge sidste år.

Omkring 4 tons er det blevet til. Alt sammen pga. af kommunalvalget, hvor der efterhånden er blevet tradition for, at mange kandidater inviterer på valgflæsk, og hvor folk også spiser flæsk på valgdagen, ligesom mange kantiner i dag har serveret flæsk til frokost, siger pressechef fra Danish Crown, Jens Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown sidder på valg-flæsket...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER