Sæbys 1. division damer tæt på sæsonens første sejr

Sæbys 1. division damer tæt på sæsonens første sejr

18. november 2013 - kl. 10:56 - af

Det var et stærkt afbudsramt Sæby hold, der drog til Århus denne weekend til kampen mod Åbyhøj.

Sæby mangler stadig en del spillere fra den faste trup. Flere skader end ellers har givet plads til den brede bænk, og Tina Karup en af veteranerne måtte træde til for at forstærke holdet under kurven.

Første periode: Sæby starter godt. Specielt i forsvaret. Åbyhøj kommer ikke til afslutninger uden en Sæby forsvarer, gør afslutningerne vanskelige for hjemmeholdets skytter. Holdet kommer også først på scoringstavlen. Henriette Sørensen og Signe Brandt bringer Sæby foran med 0-4, inden Åbyhøj kommer til scoring. Men selvom Sæbys forsvar står godt, fungerer opspillet ikke optimalt. Åbyhøj presser højt på banen, og det gør, at alt for mange bolde bliver tabt ved tekniske fejl eller fejlafleveringer. Perioden ender 9-6.

Anden Periode: Sæby leverer en god indsats i anden periode. Begge hold er meget lige, men hjemmeholdet er bedre skydende fra distancen, mens Sæby har sværere ved at finde netmaskerne i deres ende. Ved pausen er Åbyhøj foran 27-19.

Tredje periode: Sæbys Line Ypkendanz starter perioden med en scoring fra distancen. Hurtigt følger endnu en Sæby scoring, så i løbet af de første par minutter er Sæby foran 10-9. Herefter skiftes holdene til at score og med kun et minut tilbage, er stillingen så lige som 19-19. Desværre taber Sæby koncentrationen i forsvaret samt et par mistet bolde i opspillet. Det gør, at Åbyhøj vinder perioden sikkert. Stillingen ved periodens slutning er 48-30.

Fjerde periode: Sæby satser nu på et mere aggressivt forsvar fra periode start. Det giver pote. Nu er det pludselig Sæby, der stjæler bolde og tvinger hjemmeholdet til dårlige afleveringer. Rollerne er helt byttet om denne periode, og efter 5 minutters spil har Sæby får spist sig ind på Åbyhøj, som nu kun fører 49-39. Frem til sidste minut, får Sæby reduceret Åbyhøjs føring til 55-50, og muligheden for at overtage føringen er inde for rækkevidde. Desværre er marginalerne ikke med Sæbys skytter til sidst, mens Åbyhøj får afsluttet mere præcist og kan trække sig som vinder af opgøret med 59-50.

“Det var flot kæmpet af spillerne i denne kamp. Vi manglede flere af stamspillerne og måtte trække store veksler på en del af de rutinerede spillere, der var med i Århus. Det var dejligt, at se vores forsvar stå godt det meste af kampen. Vi har brugt meget tid på at forbedre vores opstilling og med kommunikationen i netop forsvaret. Også flot at pigerne er i stand til at hente det tabte ind igen og have troen på at kunne vinde kampen. Desværre mister vi alt for mange bolde på vej op af banen. Havde det ikke været tilfældet, var vi også kommet til flere afslutninger, og med den scoringsprocent der var lagt for dagen, havde vi kunnet vinde denne kamp. Der skal justeres på opspillet inden næste kamp, som bliver på lørdag, når holdet drager til Fyn for at møde rækkens nr. 1 Hjeml”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Score for Sæby: Signe Brandt 20 point, Line Ypkendanz 14, Chanett Frahm 5, Louise Munck 5, Henriette Sørensen 4 og Tina Karup 2 point.

1. division damer Åbyhøj – Sæby 59-50

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 1. division damer tæt på sæsonens første sejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger