Boligforeningens byggeprojekt på Sæby Havn

Boligforeningens byggeprojekt på Sæby Havn

18. november 2013 - kl. 12:05 - af

Som interesseret tilhører på mødet omkring Sæbys udvikling i mandags i Manegen, hørte jeg der blev spurgt, om det kunne være rigtigt, at det præsenterede boligprojekt placeret på kommunens bedste arealer, skulle ejes af en boligforening?

Svarerne indeholdt desværre meget ”uld i mund” hos flere af politikkerne i panelet.

Min holdning er klart, at selvfølgelig skal vi have almennyttige boliger i kommunen herunder Sæby, men de behøver ikke at få flere på havnen. Når situationen er, at der er et marked for attraktive lejligheder på havnen uden kommunalt tilskud, ser jeg ikke det som en kommunal kerneydelse at yde tilskud hertil. Hvis jeg bliver valgt på tirsdag bliver det ikke med min stemme hverken til det foreliggende projekt eller til boligforeningens planer.

Tommy Thomsen (V)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligforeningens byggeprojekt på Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER