Udgivelsen af Sæbybogen ophører…

Udgivelsen af Sæbybogen ophører…

17. november 2013 - kl. 1:44 - af

Sæby Museum har fra 2002 til 2012 udgivet Sæbybogen med artikler og billeder fra lokalområdet i den tidligere Sæby Kommune. Sæbybogen opstod, efter udgivelsen af museets gamle årsskrift var ophørt, og blev hurtigt museets stolthed og udgivelsen et af årets højdepunkter.

Nu er tiden igen kommet til at se mod nye veje. Siden den første udgave har museet i Sæby udviklet sig. Sæby Museum er fusioneret med Bangsbo og Skagen By- og egnsmuseum til Nordjyllands Kystmuseum. Fusionen har skabt store strukturelle ændringer, og givet ønsket om at kunne skabe et fælles bogværk for den samlede institution.

De seneste års besparelser på museumsområdet har også skabt ændringer. Museet har ikke længere hverken personale eller ressourcer til en fortsat udgivelse af Sæbybogen og heller ikke endnu, til at skabe en ny værdig afløser.

Det er med vemod, vi nu siger farvel til Sæbybogen, men med stor glæde og stolthed, vi ser tilbage på den flotte bogserie, det blev til.

”Vi vil gerne rette en stor tak til de mange forfattere, der gennem årene har bidraget til bogen. Til vores grafiker, for det flotte udtryk bogen har haft, kommissionsforhandlerne og ikke mindst til de trofaste læsere og faste abonnenter, der hvert år har støttet og købt Sæbybogen”, siger redaktør på Sæbybogen Jens Thidemann.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udgivelsen af Sæbybogen ophører...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER